Wanneer geef jij een chocoladegeschenk?

Voor bijna elke gelegenheid die je kunt bedenken is chocolade een goede toevoeging. Men geeft een doosje bonbons of andere chocolade vaak als blijk van waardering als bedankje of wanneer er een reden is om een kleinigheidje cadeau te doen. Chocolade is het ideale cadeau als je niet weet wat je moet geven of als je iets extra’s wil toevoegen aan een groter cadeau. In deze blog lees je meer over de perfecte momenten om chocolade cadeau te doen (of lekker samen op te eten).

De dag van de liefde

Het is je vast niet ontgaan dat ook dit jaar weer overal chocolade te vinden was in het begin van februari. Tot en met Valentijnsdag zijn de winkels namelijk volop bezig met het verkopen van lekkere chocolade. Valentijn chocolade is voor veel mensen een terugkomend iets. Of je het nu geeft of krijgt, het hoort gewoon bij Valentijnsdag. Naast bloemen, waardevolle cadeaus en dagjes weg is chocolade altijd weer van de partij en dat is niet zo gek. We zouden vers vr de pers niet zijn als we je niet een beetje inspiratie geven voor de leukste Valentijn chocolaatjes. Chocoladeblokken om chocolademelk mee te maken zijn een leuk alternatief op de typische bonbons en ook grote stukken in de vorm van een hart doen het goed.

Als afscheidscadeau

Heb je lang ergens gewerkt en is het tijd voor een nieuwe uitdaging dan is het leuk om je collega’s iets te geven. Als bedankje voor de fijne periode die je samen hebt gehad of wellicht om ze te bedanken voor het delen van kennis kun je chocolade geven. Je kunt er voor kiezen om wat lekkers neer te zetten in de lunchruimte of (bij een kleiner bedrijf) iedereen een doosje bonbons te geven. Chocolaatjes doen het in ieder geval altijd goed en het is dan ook ideaal om te gebruiken als afscheidslekkernij.

Moederdag

We mogen de moeders in mei natuurlijk niet vergeten. Op Moederdag is het geven van lekkere chocolade een goed keuze. Je moeder kan zelf chocolademelk maken met een chocoladeblok en een kopje, die je online kunt bestellen bij Chocolate Company, of je geeft haar een persoonlijk cadeau en voegt hier nog een geschenkdoosje met bonbons aan toe. Bij moeders is chocolade op de tweede zondag van mei meer dan welkom. Jij kent jouw moeder het best. Wat voor chocoladegeschenk geef jij haar dit jaar?

Wat je reden om chocolade cadeau te doen ook is, je maakt de ander er gegarandeerd blij mee.