Waarom OogVoorOren?

Je gehoor kun je kwijtraken of kan verminderen door verschillende oorzaken. Wat veel mensen niet weten is dat niet alleen ouderdom de reden hoeft te zijn! Dit kan ook komen door bijvoorbeeld een gaatje in het trommelvlies, vocht achter het trommelvlies of te veel exposure aan lawaai (door bijvoorbeeld discotheken). Iedereen kan dus problemen met zijn gehoor krijgen en dit is niet alleen een kwaaltje dat oude mensen kunnen krijgen. Mocht jij ook problemen ondervinden met je gehoor, dan raad ik aan om eens de website OogVoorOren te bekijken. Lees hier waarom dit de beste website is om je gehoorapparaat aan te schaffen. 

Audicien aan huis 

Allereerst is deze webshop geweldig omdat je nergens heen hoeft om je hoortoestel te laten aanmeten. De audicien (de hoorspecialist die je gehoorbeperking meet en je hoortoestel aan meet) komt namelijk gewoon aan huis! Je hoeft dus niet ergens heen te rijden of met het OV en je hoeft niet in de rij te staan, maar je kan lekker thuis wachten met een kop koffie. Ook is het fijn dat je hierdoor een veel rustiger gesprek hebt met de audicien, in plaats van in een drukke winkel waar misschien nog veel meer klanten geholpen moeten worden. Je kunt hierdoor duidelijk je wensen doorgeven en de voor- en nadelen van verschillende hoortoestellen bespreken. 

Servicepunten 

Daarnaast hebben ze bij OogVoorOren niet alleen een online website, maar ook nog fysieke servicepunten. Mocht je dus toch liever op een locatie willen komen of is er misschien iets mis met je hoortoestel en vind je opsturen een gedoe, dan kun je alsnog op een fysieke locatie een afspraak maken. Ze werken namelijk samen met 11 verschillende hoorcentra door heel Nederland waar je je afspraak in kunt plannen. Op de website staat duidelijk welke locaties dit zijn en wat de contactgegevens van elke locatie zijn. 

Een goede vergelijking 

Tot slot is OogVoorOren niet een bedrijf dat zelf hoortoestellen maakt, maar simpelweg een verstrekker van hoortoestellen. Dit heeft een groot voordeel, namelijk dat zij allerlei merken hoortoestellen verkopen en je deze duidelijk op de website kunt vergelijken. Ook hebben de hoortoestellen reviews van klanten, waardoor je duidelijk kunt zien welke hoortoestellen populair zijn en waarom. De keuze is reuze en er is dus voor elke klant en specifieke situatie of wensen een gepast hoortoestel te vinden. Weet je niet zo goed welk hoortoestel bij je past? Hier kan de audicien je dus ook bij helpen tijdens het kennismakingsgesprek!