Shortlease zzp: de mobiliteitsoplossing!

Als zzp-er kan het zomaar zijn dat je een project aanneemt dat niet direct in de buurt is, maar te leuk (en te lucratief) is om te laten lopen. Maar hoe regel je dat met vervoer? Doordat je inkomsten maandelijks flink kunnen fluctueren, is het leasen van een auto niet altijd een optie. Je zit dan al snel voor een jaar of meer aan een contract vast. Door shortlease zzp in te schakelen, kun je een fijne auto leasen, maar voor een kortere termijn. Shortlease zzp is al na de eerste maand maandelijks opzegbaar. En dat brengt voordelen met zich mee. Je weet ook nog eens precies waar je aan toe bent, de kosten voor shortlease zzp zijn direct duidelijk en overzichtelijk.

Shortlease zzp kan ook als vervanging

Als zzp-er is het leven niet altijd even gemakkelijk. Je moet dagelijks actief aan de gang om klanten te werven en zo inkomsten te genereren. Maar wat als je dan ook nog eens pech krijgt met je auto? Of je rijdt schade? Als je auto niet tot je beschikking staat, dan ben je al snel aangewezen op het openbaar vervoer. Dat kost extra tijd en die tijd kun je beter besteden. Het is daarom, ook in geval van vervanging, slim om eens aan shortlease te denken. Ook als zzp-er. Je hebt binnen 1 tot 3 dagen een auto tot je beschikking en daar zit je niet direct een jaar aan vast.

Maar hoe zit het met de BKR?

Zoals al gezegd heb je het als zzp-er niet altijd even gemakkelijk. Je loopt, per ongeluk, nog wel eens een negatieve BKR registratie op. Het gevolg kan dan zijn dat je geen auto kunt leasen omdat veel leasemaatschappijen geen contract willen aangaan wanneer dat het geval is. Ga je echter voor shortlease zzp, dan is er vaak veel meer mogelijk. Informeer gewoon eens, vrijblijvend, naar de mogelijkheden.

Wat zit er bij shortlease inbegrepen?

Shortlease is in feite hetzelfde als gewone lease, maar dan voor een kortere duur. Dus álles zit inbegrepen bij het maandbedrag. Nou ja, alles, behalve de brandstof. Verder zijn je verzekeringen, je wegenbelasting en zelfs vervangend vervoer inbegrepen. Ook een haal- en brengservice bij schade en het onderhoud van de leaseauto zitten bij deze prijs in. Werk je regelmatig over de grens? Dan kun je met de uitstekende pechhulp in heel Europa ook nog eens prima uit de voeten. Je bent met shortlease zzp altijd all-risk verzekerd!