Magische mokken laten bedrukken

  Vrijwel iedereen gebruikt mokken, want ze drinken zo fijn voor koffie of thee. Ook zijn mokken heel leuk om te geven als cadeautje, omdat je ze zo makkelijk kunt gebruiken. Natuurlijk is het sowieso leuk om een mok cadeau te geven, maar het is nog leuker als je die mok ook kunt personaliseren. Er zijn een heleboel opties om mokken te laten bedrukken. Je kunt bijvoorbeeld een mok bedrukken met een foto, logo, naam of andere tekst. Tegenwoordig kun je ook een magische mok laten bedrukken, dat is een mok waarvan de opdruk pas onthuld wordt als er een warme vloeistof in gegoten wordt. Hier lees je alles over het laten bedrukken van magische mokken.

  Magische mok bedrukken

  Op het eerste gezicht lijkt een magische mok op een eenvoudige zwarte mok, niks bijzonders, maar hoe warmer de mok wordt, hoe meer van de opdruk er tevoorschijn komt. Deze bijzondere techniek maakt het cadeau geven van een mok nog leuker, omdat je het voor speciale onthullingen kunt gebruiken. Misschien heb je een nieuw bedrijf en wil je een nieuw bedrijfslogo onthullen, of misschien wil je je geliefde iets belangrijks zeggen. Je kunt een magische mok zelfs gebruiken als aankondiging wanneer je zwanger bent. Nodig de toekomstige grootouders uit voor een kopje koffie en laat de mok het werk doen. Wat de gelegenheid ook is, een magische mok is een superleuk cadeau.

  Wat kun je op een magische mok laten drukken?

  De techniek van de magische mok is natuurlijk wat de mok bijzonder maakt, maar wat kun je er nu allemaal op laten drukken? Eigenlijk is dat antwoord heel simpel: alles wat je maar wil. Net als bij het bedrukken van een gewone mok kun je er een foto op laten drukken, bijvoorbeeld van een mooi moment van jullie samen, van een zwangerschapsaankondiging en nog veel meer. De foto wordt dan in full colour op de mok gedrukt voor het beste resultaat. Als je een bedrijf hebt of lid bent van een vereniging kun je natuurlijk ook het logo van je club of bedrijf op de magische mok laten drukken, eventueel met de naam van je medewerkers erop. Als laatste kun je ook nog een persoonlijke tekst op je mok laten drukken, bijvoorbeeld met een belangrijke vraag voor de ontvanger van de mok.

  Soorten magische mokken

  De buitenkant van de mok is dus als er niks warms in zit vrij saai, maar gelukkig kun je de mok nog een beetje afstemmen op je eigen voorkeuren. Zo kun je kiezen voor een simpele zwartglanzende mok met een witte binnenkant, of juist een glanzende mok met een gekleurde binnenkant. Als laatste kun je ook kiezen voor een matte mok, voor weer net een ander effect.