De leukste industriële verlichting voor jouw keuken

De keuken wordt door veel mensen gezien als het hart van het huis. Het is immers de plek waar je allemaal samenkomt om te eten en goede gesprekken te hebben aan de keukentafel. Maar voor het voeren van goede gesprekken is het natuurlijk wel belangrijk dat je elkaar goed kunt zien. En daarvoor ben je verlichting nodig! Veel mensen vinden het lastig om de juiste lampen te vinden. Zelfs wanneer je specifiek zoekt naar een hanglamp industrieel is er ontzettend veel keuze. En soms zie je dan door de bomen het bos niet meer. Want welke lamp past er nou het beste bij jou én je interieur? Om je een beetje op weg te helpen staan in dit artikel de leukste industriële lampen voor je op een rijtje.

Industriële vloerlampen

Vroeger zag je vloerlampen vooral in de woonkamer, maar tegenwoordig vind je ze ook in de keuken. Bijvoorbeeld in dat ene donkere hoekje, of vlak naast de eettafel. Vloerlampen zijn namelijk niet alleen heel mooi qua designs, maar zijn ook ontzettend praktisch. Zo kun je de lampenkap vaak draaien, zodat je altijd licht hebt waar nodig. Handig wanneer je bijvoorbeeld 's avonds nog even wilt studeren of werken aan de keukentafel. Industriële vloerlampen zijn veelal gemaakt van zwarte of donkere metalen, die perfect te combineren met zijn met zowel donkere als houten eettafels.

Industriële hanglampen

Een mooie hanglamp boven de eettafel mag nog altijd niet ontbreken in onze keukens. Deze lampen zijn tegenwoordig gemakkelijk te bedienen met een dimmer, waardoor je de sfeer van je keuken goed kunt bepalen. Gaan jullie lekker samen eten? Dim de lichten dan voor een romantische sfeer. Ben je de keukentafel nodig voor een puzzel? Zet de lampen dan wat feller. De industriële hanglampen zijn ontworpen met zowel sfeer als praktisch gebruik in het achterhoofd. Kies dus voor een hanglamp industrieel zwart wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaande lamp, die toch sfeer kan brengen in je keuken. Ook leuk, is om meerdere industriële hanglampen met elkaar te combineren!

Industriële wandlampen

Staat je eettafel tegen een wand aan? Dan is een wandlamp helemaal wat je zoekt! Door de wandlamp aan de muur te bevestigen, zorg je er namelijk voor dat je de lamp nog gemakkelijk kunt bewegen en roteren. Nog leuker zijn de industriële wandlampen met een verstelbare poot. Deze lampen kun je ver uittrekken over de tafel waardoor je het sfeervolle gevoel van een hanglamp creëert. Eigenlijk is de wandlamp de perfecte combinatie tussen de sfeer van een hanglamp én het gemak van een vloerlamp.