Plezante geslachtsgemeenschap

    Seks is iets waar de meeste koppels van genieten, maar soms heeft de dame of de heer een probleem met het verkrijgen van een goed orgasme. Soms kan dit gebeuren wanneer een persoon niet gewend is om seks te hebben of de persoon zich, om wat voor een reden dan ook, niet op zijn of haar gemak voelt. Wat de reden ook is, het is belangrijk dat u weet dat u nog steeds leuke seks kunt hebben. In deze blog gaan we dieper in middelen die de seks gemakkelijker en comfortabeler kunnen maken.

    Glijmiddel

    Allereerst kunt u proberen om glijmiddel te gebruiken wanneer u anaal, vaginaal of orale seks hebt. Glijmiddel is belangrijk omdat het helpt de wrijving die u tijdens penetratie kunt voelen te verminderen. Deze wrijving is vaak bij vrouwen of mannen het probleem van onaangename seks. Zonder dit kunt u gemakkelijk ongemak en een onaangename brandend gevoel veroorzaken. Smeermiddel kan ook helpen bij het verhogen van uw plezier en seksuele tevredenheid. Als u merkt dat uw partner niet geniet van de manier waarop u seks heeft, kunt u proberen het smeermiddel te gebruiken. Je kunt glijmiddel kopen bij veel drogisterijen of online. Smering is erg belangrijk als u meer wilt genieten tijdens de geslachtsgemeenschap. Als u gewend bent om zonder condoom seks te hebben, maakt u dus ook geen gebruik van het glijmiddel dat op een condoom zit. Het resultaat is meer ongemak en irritatie.

    Condooms

    Glijmiddel is er in verschillende vormen, zoals, gels en crème gebaseerde producten. Glijmiddel voor geslachtsgemeenschap kunnen in vloeibare, gel- en crème achtige vormen zijn. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende sterktes en formuleringen. Sommigen van hen hebben milde effecten en sommige van hen hebben sterkere effecten. Zorg ervoor dat u degene kiest die het beste voor u en uw partner werkt. Raadpleeg uw arts en lees de instructies voor het toepassen en hoe vaak het smeermiddel toepast, zodat u maximaal comfort en resultaten kunt genieten. Glijmiddel komt ook voor op een condoom. Natuurlijk is het primaire gebruik van een condoom dat u niet zwanger kunt raken. Ook zit er vaak op een condoom ook een laagje glijmiddel. Dit maakt het omdoen makkelijker, en de seks zelf meer aangenaam. Wanneer u glijmiddel koopt kan condooms bestellen ook handig zijn. Zeker bij beginnende sekspartners worden condooms sterk aangeraden. Naast het glijmiddel en de kleine kans op een zwangerschap bent u ook veel beter beschermt tegen seksueel overdraagbare aandoeningen.