Lasersnijden metaal zonder dat je ervoor op pad moet?

Als je een montagebedrijf hebt, dan ben je afhankelijk van de aangeleverde materialen. Het kan echter voorkomen dat deze materialen niet helemaal goed passen of misschien niet eens voldoen aan jouw kwaliteitseisen. Je kunt er dan voor kiezen om genoegen te nemen met wat je aangeleverd krijgt, maar het is altijd beter om materialen te gebruiken die wel aan jouw eisen voldoen. En dus zul je een oplossing moeten vinden. Die oplossing is dichterbij dan je zou denken. Want wat als je lasersnijden metaal kunt regelen zonder er de deur voor uit te hoeven? Lasersnijden metaal met het kanten erbij, zodat je een item helemaal naar je zin kunt maken, is nu online beschikbaar!

Lasersnijden metaal is er voor verschillende metalen

Afhankelijk van wat jij nodig hebt, kun je kiezen uit staal, RVS en aluminium. De complete afwerking van het lasersnijden metaal kun je op afstand regelen. Je geeft online de order en stuurt de tekeningen door. Het lasersnijden metaal kan dan direct beginnen. Er staan maar liefst 7 machines dag en nacht voor je klaar. Al met ongeveer 5 werkdagen heb jij je order in huis. Daar kun je zelf niet voor aan de gang. Buiten dat het heel snel is, wordt ook heel secuur gewerkt. Het is dus wel van belang dat jouw tekeningen en specificaties precies kloppen!

Buislasersnijden is ook een optie

Heb je een op maat gesneden ronde of vierkante buis nodig voor om een project te kunnen voltooien? Ook dan kun je online terecht. Buislasersnijden is een vak apart en door de volledig geautomatiseerde buislasersnijmachines weet je dat ook deze klus op de juiste manier zal worden geklaard. Voor buislasersnijden hoef je ook de deur niet uit. Je voert hier, net als bij het lasersnijden metaal, gewoon online de specificaties in en al met een paar dagen heb jij de perfecte buis thuis.

Voordelen van online bestellen

Het hele proces is volledig geautomatiseerd, van het invoeren van de juiste gegevens tot het snijden en kanten van het metaal dat je nodig hebt. Door de zeer precieze manier van werken gaat er zo goed als geen materiaal verloren. Wil je midden in de nacht een offerte aanvragen? Geen enkel probleem. Je krijgt zelfs midden in de nacht antwoord én een offerte waar je iets mee kunt. Hierdoor wordt het lasersnijden echt 24 uur per dag, 7 dagen per week mogelijk. En kun jij dus je klanten nog beter en sneller van dienst zijn.