Wat mag niet ontbreken op jouw event?

Evenementen worden mondjesmaat meer toegestaan en mensen krijgen weer zin om elkaar te zien. Er zullen naar alle waarchijnlijkheid eerder feestjes, evenementen en samenkomsten buiten georganiseerd worden dan binnen, dus het is handig om je alvast goed voor te bereiden. Dat betekent inslaan van zonnebrand, het smeren van de fiets en de sandalen uit de kast trekken. Iedereen heeft vast zin om gezellig samen te eten, drinken, of relaxen op een locatie naar keuze. Maar wat als je zelf een evenement organiseert? Heb je dan zin om constant aan de deur te staan en jassen aan te nemen, of met drankjes rond te lopen? Wij denken van niet. Daarom kun je het beste zelf personeel inhuren feest voor je eigen event.

Controlfreak.

Door bepaalde taken uit handen te geven, kun jij je beter focussen op je rol als gastheer of gastvrouw. Met drankjes of hapjes rondlopen, lege glazen afhalen, vuilnis opruimen en jassen ophangen hoef je niet allemaal zelf te doen. Dat zou betekenen dat je het grootste gedeelte van je avond druk bezig bent om het iedereen naar de zin te maken, behalve jezelf! Veel mensen hebben daar last van. Die hebben het liefst zelf de controle in handen, waardoor zij uiteindelijk alle klusjes op zich nemen. Aan het eind van de avond zijn ze uitgeput, en hebben ze niks meegekregen van het event dat ze zelf organiseerden. Leer om los te laten en gun jezelf een leuke, stressvrije avond door personeel in te huren. De personeel komt in matching luxe outfits, luisteren goed naar je briefing en zijn getraind in hospitality. Ze komen naar de locatie naar keuze en maken de avond wat chiquer, gemakkelijker en verzorgd.

Feestje buiten?

Heb je een event in gedachten waarbij men lekker buiten kan staan? Wellicht om te roken, relaxen, of gewoon om lekker te snacken van de barbeque? Dan raden wij je het bbq boek aan. Uit dit boek kun je leren hoe je een houtskool barbeque tot gasbarbeque aan de praat krijgt, welke hapjes je het best wanneer kan serveren en natuurlijk de beste vlees, vis, vega en veganistische snacks voor op de grill. Met verschillende gasten krijg je natuurlijk verschillende behoeftes; de een smacht naar vis waar de ander uitsluitend groentes eet. Wellicht hebben de mannen meer zin in kip, waar de vrouwen liever hamburgers eten. Lees je goed in en je feestje in de buitenlucht kan niet meer stuk. Veel plezier!