Niet bepaald vers van de pers maar toch heel handig: jacquets

Wanneer je nieuws wil lezen dat vers van de pers is kan je doorgaans heel goed op mijn blog terecht. Echter wilde ik het met dit artikel toch net even anders aanpakken. Ik wilde het namelijk hebben over jacquets. Deze jacquets zijn natuurlijk al tientallen jaren een bepaald kledingstuk dat elke heer een niveau omhoog kan tillen. Daarom is het zoals de titel doet vermoeden ook niet echt vers van de pers. Maar ach, soms is het tijd om een zijweg te nemen en vandaag voelde ik dat het zover was. In dit artikel geef ik een kort overzicht over waarom ik zo een fan ben van jacquets. Ook zal ik uitleggen waar mijn liefde voor dit kledingstuk precies vandaan komt. Ten slotte vertel ik ook waarom ik het belangrijk vond om hier een artikel over te wijden. Lees dus lekker verder en ik weet zeker dat jij aan het einde van dit artikel net zo een fan bent hiervan als ik.

 

Waarom is een jacquets zo modieus?

Ik zal niet pretenderen dat ik heel veel verstand heb van mode. Dit heb ik helaas niet. Echter heb ik wel een idee van wat een goede combinatie is en wat niet. In mijn vroege leven heb ik veel geëxperimenteerd met diverse kledingstukken. Nooit zat iets bij alles zo fraai als jacquets. Wanneer ik jacquets droeg voelde het altijd alsof het de outfit naar een hoger niveau kon tillen. Dit was ongeacht of ik nu nette kleding of simpelweg een spijkerbroek droeg. Dit was altijd en overal aanwezig. Ik droeg jacquets naar verschillende formele gelegenheden zoals een bruiloft maar ook weleens naar mijn werk. In het volgende stukje zal ik uitleggen waar mijn persoonlijke liefde voor deze jacquets uit is ontstaan.

 

Hoezo deze kleding?

Wanneer je de vorige alinea goed hebt doorgelezen zal je waarschijnlijk al hebben gemerkt dat ik vooral de mogelijkheden die je hebt met jacquets als een doorslaggevende factor voor mijn liefde hiervoor geef. Het is met name het feit dat je het vrijwel elke dag kan dragen dat ik dit kledingstuk zo fantastisch vind. Ik zal natuurlijk niet teveel gaan overdrijven want ik heb zelf dit ook weleens geprobeerd te combineren met een joggingbroek maar dat staat echt niet. Echter voor alle andere gangbare kleding kan ik met enig vertrouwen zeggen dat als je het niet weet je altijd kan gaan voor jacquets.