Inspiratie opdoen voor je bruiloft

 

Wanneer je gaat trouwen is als bruid natuurlijk een jurk onmisbaar. Een trouwjurk zijn er in verschillende maten en soorten. Een wijde jurk, een korte jurk of juist een jurk in een andere kleur. In deze blog laat ik jullie verschillende inspiraties zien van trouwjurken. Die je hopelijk kunnen helpen bij het uitzoeken van een leuke trouwjurk. De witte traditionele trouwjurk is de meest voorkomende jurk. In veel trouwfoto’s en trouwfilms zie je deze jurk voorbij komen.

1. I’m brining sexy back.

Deze jurk heeft een prachtige rug gemaakt van kant. Ook een mooi detail van deze trouwjurk is dat de achterkantsluiting is met knoopjes. Zo is de jurk gemakkelijk dicht te maken, maar krijg je wel een prachtige look. Deze combinatie van kant met knoopjes zorgt ervoor klassieke touch maar toch met een wat sexy effect.

2. Trouwjurk van Blyth van Pronovias.

Deze jurk is een prachtige jurk, die net weer boven de andere jurken uitspringt. De trouwjurk heeft een hoge kraag tot de hals, gedecoreerd met kant. Ook heeft de trouwjurk een mooie en volle rok aan de onderkant van de jurk. Zo is dus de bovenkant strak tegen het lichaam met een mooie uitloper aan de onderkant.

3. Trouwjurk Tyson van Pronovias.

Deze trouwjurk valt onder de categorie ‘bohemian’. Deze jurk is gemaakt van veel kant en tule. De top heeft een mooie diep doorlopende V-hals. En loop soepel over de rug met veel kanten details. De stijl van deze jurk is wat soepeler. ZO zijn de mouwen aan de onderkant uitlopend en bevind zich in de rok een mooie hoge split.

4. Trouwjurk Eureka van Pronovias.

Deze jurk is ontzettend mooi, maar heel simpel. De jurk heeft een mooie lijn om het lichaam heen. Met een mooie uitloop aan de onderkant. Verder is de jurk geheel wit met geen verdere details. Bij deze jurk is een mooi boeket of een prachtige toepasselijke sluier. Als je niet van te veel details houdt is dit een prachtige geschikte jurk voor op de bruiloft.

5. Meer huid tonende jurk.

Tegenwoordig zijn er steeds meer jurken trending die meer huid laten zien. Hierbij kun je denken aan een diepe V-hals, een open rug of een split. De jurken worden steeds meer gewaagder, maar daardoor ook steeds mooier. Met veel kant wordt de jurk helemaal afgemaakt tot de perfecte bruidsjurk.

6. Bruidsjurken met mouwen.

Bruidsjurken met mouwen worden ook steeds populairder. De mouwen kunnen een prachtig effect geven aan de trouwjurk. Je kunt kiezen voor middellange mouwen, uitlopende mouwen of strakke lange mouwen. De mouw kan een jurk helemaal eigen maken. Ook wordt een groot deel van de armen bedekt wat sommige vrouwen erg fijn vinden.

Krop top trouwjurken.

Sommige vrouwen kiezen soms ook voor een tweedelige trouwjurk. Een jurk met een krop top en een rok. Deze trouwjurken worden niet heel vaak gekozen maar worden wel steeds populairder, omdat veel vrouwen toch een eigen trouwjurk willen hebben die bij hen passen.