Ik had het me heel anders voorgesteld

Wat een leuke avond had moeten zijn, werd uiteindelijk een grote domper. De achttiende verjaardag van mijn beste vriend werd gevierd met een groot feest. Veel vrienden en familie waren aanwezig en ook was er genoeg drank voor iedereen. Op het feest was ook een dame waar ik al een tijdje een oog op had. Voor het feest zijn we in de middag naar de loods gegaan om de voorbereidingen te treffen. We hebben staantafels geplaats, slingers opgehangen, ballonnen opgeblazen en de geluidsinstallatie aangelegd. Vervolgens zijn we naar de supermarkt gegaan voor kratten bier en flessen whisky en wodka. Natuurlijk hebben we allemaal een bijdrage geleverd en meebetaald, want zo’n groot feest kun je niet in je eentje regelen. Nadat we alles hadden ingeslagen, zijn we terug gegaan naar de loods om alvast te genieten van een welverdiend biertje. Daarna ben ik naar huis gegaan om me nog even op te frissen en wat te eten, want er moest een goede bodem gelegd worden.

Liep anders dan verwacht

Onderweg naar huis is het moment waarop het precies misging. Ik stond te wachten voor het rode stoplicht op mijn brommer. Toen het licht op groen ging werd ik ineens van achter geschept door een auto. De klap zelf kan ik mij niet meer goed herinneren. Ik besefte pas goed wat er gebeurde toen ik al een paar meter verder op in de berm lag. Gelukkig was de bestuurder gestopt en is hij naar mij toe gekomen. Een andere omstander heeft direct een ambulance gebeld. Iedereen was wel geschrokken van het ongeluk. Ik had erg veel pijn in mijn nek en daarom ben ik op de grond blijven liggen totdat de ambulance was gearriveerd. Ik ben een brancard opgetild en ik kreeg ook een brace voor mijn nek, zodat deze goed werd gestabiliseerd en niet kon bewegen. Dat had namelijk voor meer letsel kunnen zorgen. Het was een grote domper, want ik realiseerde mij gelijk dat ik niet meer naar het feest kon gaan, maar het was nu even niet anders.

Op zoek naar juridisch advies

Nadat ik een tijd rust had genomen, heb ik besloten om naar een fysiotherapeut te gaan. Daar kreeg ik te horen dat de kans groot was dat ik een whiplash heb opgelopen. Het was verstandig om wat juridisch advies in te winnen en daarom ben ik naar een letselschade advocaat gegaan. Deze persoon voorzag mij van professioneel advies op maat waar ik op dat moment echt behoefte aan had. Hij heeft mij veel geholpen tijdens de rechtszaak. En uiteindelijk heb ik de rechtszaak gewonnen en het positief kunnen afsluiten.