Het combineren van poetspapier en een handdoekdispenser

Je zult je misschien wel afvragen, wat zijn poetspapier en een handdoekdispenser eigenlijk precies? Het kunnen begrippen zijn waar je misschien al wel mee bekend bent of nu voor het eerst hoort. Als je vaak aanwezig bent in een ruimte, dan is het belangrijk dat je je bevindt in een hygiënische omgeving. Het gebruiken van poetspapier kan dan een ideale oplossing voor je zijn, voor het schoonmaken van de ruimte. Hygiëne is namelijk heel erg belangrijk om bepaalde bacteriën en virussen te kunnen voorkomen. In deze blog zal je lezen wat de voordelen zijn van het gebruiken van poetspapier en een handdoekdispenser. 

Wat is poetspapier?

Poetspapier is papier dat vaak gebruikt wordt in openbare toiletten of misschien ook wel op toiletten bij jouw eigen werk. Dit papier is handig te gebruiken omdat het erg stevig materiaal is en daarnaast ook een hoog absorptievermogen heeft. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat door het gebruik van poetspapier voor het drogen van je handen, er 76% minder bacteriën overblijven op je handen. Zo voorkom je dus het verspreiden van bacteriën en virussen. Daarnaast kun je poetspapier ook gebruiken voor schoonmaak doeleinden, voor bijvoorbeeld (industriële) werkplaatsen. Poetspapier komt in allemaal verschillende soorten en maten, zo kun je zelf de hoeveelheid bepalen die je nodig hebt. 

Een handdoekdispenser gebruiken

Het gebruiken van een handdoekdispenser heeft eigenlijk een groot voordeel op het gebied van hygiëne. Zodra je namelijk poetspapier aanschaft, kun je dit makkelijk plaatsen in zo'n handdoekdispenser. Niet alleen praktisch voor in de keuken of in een toilet, maar ook zeer hygiënisch! Uit onderzoek is namelijk ook gebleken dat het gebruiken van een handdoekdispenser in combinatie met het juiste papier, de beste keuze is voor hygiëne voor je handen. Dit soort dispensers zijn handig om te plaatsen in ruimtes waar je veel te maken krijgt met hygiëne zoals openbare toiletten, werkplaatsen en horecagelegenheden. Je kunt het helemaal samenstellen zoals je zelf wilt, ideaal natuurlijk.

Een nieuw tijdperk samen met papier en een dispenser

Er valt dus te concluderen dat het gebruiken van poetspapier en een handdoekdispenser erg hygiënisch is en vooral ook praktisch. Door het gebruiken van dit soort papier voorkom je een hoop verspreiding van nare bacteriën en virussen. Hygiëne is belangrijk en vooral in omgevingen waar je bijvoorbeeld werkzaam bent met eten. Daarnaast zijn zowel het papier als de dispensers te verkrijgen in verschillende formaten. Zo kun je je eigen maten kiezen, wel zo handig! Ga jij ook gebruik maken van dit handige systeem?