Een trekker kopen doe je hier!

Ik weet niet of er veel lezers zijn van deze blog die in de landbouw werken maar ik denk het wel. Ik heb namelijk al een aantal keer de vraag gekregen of ik eens een blog zou willen schrijven over trekkers. Jullie vragen mij dan vooral waar jullie het beste een trekker kopen kunnen en waar jullie daarbij op moeten letten. Wat voor soorten trekkers bestaan er bijvoorbeeld en wat is een goede website om een trekker via te kopen? Vanwege jullie vele verzoeken heb ik daarom eindelijk een blog geschreven over trekkers. Geschreven met behulp van een echte landbouw specialist, zodat ik jullie geen verkeerde informatie geef. Op die manier kunnen jullie met deze tips en informatie de beste trekker aanschaffen! 

Werking 

Allereerst een klein beetje basics over de werking van een ‘trekker’ (op zijn boers) of ‘tractor’ (in het ABN). Je hebt vast wel eens een tractor gezien. De tractor is herkenbaar door een groot achterwiel en een kleiner voorwiel. Door deze bouw van het voertuig kan het makkelijk op ruwe terreinen vooruit komen. En dat zonder om te vallen! Ideaal voor de landbouw dus. Ook kunnen op tractors bijna altijd zowel een aanhanger als een stuk aan de voorkant worden geplaatst. Zo is de tractor multi-inzetbaar en voor allerlei verschillende taken. 

Merk

Net zoals kleding, meubels en keukengerei zijn tractors te koop van verschillende merken. En net zoals kleding, meubels en keukengerei zijn er ook een aantal marktleiders op dit gebied. Grote merken dus waarbij je eigenlijk al zeker weet dat het goed zit met de kwaliteit. Na enige research gedaan te hebben en een landbouwspecialist te hebben gevraagd welke merken het beste zijn, kwam ik tot de conclusie dat de volgende merken marktleiders zijn op het gebied van tractors: John Deere, Claas, Deutz Fahr, New Holland, Fendt, Massey Furgusun en CASE IH. Mocht je zeker willen weten dat je een goede tractor aanschaft, dan kan je dus het beste eentje van een van deze merken kopen. 

Website

Tot slot heb ik een handige website voor jullie waar je een tractor zou kunnen kopen. De website www.trucks.nl is hier namelijk heel handig voor. Op deze website kan je precies zijn om wat voor tractor het gaat, waar deze nu gepositioneerd is, hoeveel hij kost, uit welk jaar hij komt, enzovoort. Ook verkopen ze op deze website nog andere benodigdheden die je eventueel nodig zou kunnen hebben zoals containers, aanhangers en bedrijfswagens. Mocht je dus een tractor nodig hebben, neem dan op mijn aanraden even een kijkje op www.trucks.nl/standaard-tractors-landbouw.