Een mooi plaatje

Een lekkere wandeling door het bos. Lekker in de frisse lucht met een zonnetje erbij. Het is de perfecte temperatuur om te wandelen. Het is niet te warm dat je gaat zweten en het is niet te koud dat je bevriest. Ik wandel het liefst met de hond. Dan kan je lekker spelen met de hond tijdens het wandelen. Ook heb je gezelschap tijdens het wandelen wat altijd fijn is. Zeker als je geen zin hebt om te praten is een hond de perfecte match.

De camera vergeten

Tijdens het wandelen zag ik dat ik een heel mooi plaatje kon schieten. Alleen ik was mijn camera vergeten. Dan moest het maar met de telefoon. Dat is wel jammer want met een camera zou het een veel mooiere foto zijn geworden. Maar de volgende keer beter en dan probeer ik niet mijn camera te vergeten.

Fotoshop

Weer thuis geef ik de hond te eten en keek ik naar de foto’s die ik met mijn telefoon had gemaakt. Het was niet van hele hoge kwaliteit. Ik heb namelijk een wat oudere telefoon dus ook de camera is minder goed. Maar ik ging kijken of ik er nog wat van kon maken. Op de laptop even kijken hoe ik het kan bewerken. Misschien worden de foto’s dan wel een stuk beter.

Een upgrade nodig

Na het bekijken van de foto’s keek ik naar mijn eigen camera. Deze camera had ik al een langere tijd en vond dat die wel toe was aan een upgrade. Ik wilde een nieuwe camera kopen. Online ging ik kijken wat voor camera’s er allemaal beschikbaar waren. Dat waren er aardig veel. Maar ik wist wel waar ik op doelde dus het was geen doolhof. Online zag ik dat je zelfs een camera kan leasen. Dat is ook voor het eerst dat ik daarvan had gehoord. Daarnaast kon ik ook goede accessoires kopen. Zoals een camera tas of koffer. Die is erg handig wanneer ik ga wandelen. Dan hoef ik de camera niet los in mijn tas te doen. Ook vond ik een tal aanbiedingen en ook een keuzehulp. Wat erg handig is als je niet precies weet naar wat voor camera je op zoek bent.

Goed geholpen

Op kamera express kwam ik veel camera’s tegen. Hier kon je ook computers bijvoorbeeld kopen. Maar waar mijn oog op viel was de tweedehands sectie. Hier heb je goede camera’s maar toch een stukje goedkoper. Kamera express heeft me goed geholpen met het uitkiezen van een nieuwe camera. Nu kan ik weer mooie plaatjes schieten bij het wandelen.