Wat te doen tegen verveling in Amsterdam

Weet jij ook niet meer wat je moet doen tegen verveling en ben je opzoek naar iets leuks in Amsterdam? Jij bent echt niet de enige, heel veel hebben hier last van. Veel jongeren, maar ook oudere vervelen zich heel erg mede door de Corona crisis die plaats vindt in Nederland. Niet essentiële winkels zoals de horeca, detailhandel en de dienstsector zijn dicht. Er blijft nog heel weinig over om te doen. Een avondje naar de bioscoop met je vriendin of wat vrienden kan helaas niet meer. Toch zijn de maatregelen versoepelt waardoor er iets meer te doen is. Doordat je bijna elke dag thuis hebt gezeten hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van enkele activiteiten die je buiten kunt doen. Sommige zijn geheel gratis en sommige betaal je voor. Ben je benieuwd? Lees dan nu verder!

Efoilen

Wat de laatste tijd heel trending is, is het efoilen. Dit is het zweven boven het water op een board met een soort surfboard die een elektromotor heeft onder het board. Het board houdt je boven het water door de snelheid die het maakt. Daarnaast is het belangrijk om goed balans te houden op het board. Je geeft ook richting aan het board met je eigen lichaam, de snelheid bepaal je met een afstandsbediening in je hand waar je harder en zachter kan gaan. Efoilen heeft dezelfde constructie als een draagvleugelboot. Dit is een super leuk idee om te doen wanneer je je verveelt. Met een klein groepje of in je eentje een les te nemen en lekker zweven boven het water. Als je hier interesse in hebt, neem dan een kijkje bij Efoil Amsterdam.

Picknicken in het park

Wanneer het een beetje mooi weer is kan je met je vrienden op een kleed zitten in het Vondelpark. Dan ga je snel naar de supermarkt en kan je heerlijk borrelen met wat hapjes. Vaak zijn er nog andere mensen die dit ook doen waardoor het gezellig wordt. Vergeet dan niet om nog steeds 1,5 meter aan te houden!

Suppen

Als laatste is suppen wellicht iets om te doen wanneer je je verveelt. Lekker pedellen met het mooie weer of dobberen over het water. Naast dat je hier heel sterk van wordt kan het ook rustgevend zijn want je kan ook yogaen hierop. Je kunt dit ook met meerdere mensen doen en kan je tochten maken. Sup board huren Amsterdam doe je bij Efoil Amsterdam. Zij hebben een uitstekende service met goedkope prijzen.