Summer fashion

We hebben er even op moeten wachten maar het weer wordt steeds zonniger. Dus kunnen we weer heerlijk genieten van de zon bij het zwembad of aan het strand. Een echte must is goed passende badmode waar jij je goed in voelt. Zeker als vollere vrouw is dit belangrijk om je dag onbezorgd en zelfverzekerder door te komen. Alles volle vrouw weet ik hier alles van en was het ook een zoektocht om passende grote maten badkleding te vinden.

 

Meyer-Mode

Meyer-mode heeft een ruime collectie badmode voor de vollere vrouw waaronder badpakken, biniki’s, tankini’s, strandjurken, strandpakken, strandbloezen, strandbroeken en pareo’s. Deze keuze is ruim de variatie is groot waardoor er voor iedereen wel een badpak of bikini tussen zit. Meyer-mode is helemaal op de hoogte van de laatste mode en weet precies wat de vollere vrouw nodig heeft deze zomer. Het was voor mij een echt genot om op hun site te shoppen, zeker goed geslaagd.

 

Bikini

Waar moet volgens mij een grote maten bikini aan voldoen is op nummer één support. Natuurlijk kan dit per persoon verschillen maar voor mij omdat ik ook een grote cup maat heb is dit absoluut belangrijk. De top moet voor mij voorzien zijn van een beugel en stevige schouderbanden dit omdat na mijn ervaring dunne bandjes snel gaan knellen door het gewicht van mijn boezem. En knellende bandjes zorgen niet voor een onbezorgde stranddag. Tegenwoordig zie je het hoge bikini broekje steeds meer terugkomen dit vind ik geweldig want een hoog broekje geeft bij net even dat meer zelfvertrouwen. Zelf ben ik meer van een effe bikini maar de keuze in print is zo ruim dat je echt wat kan kiezen wat bij je past.

 

Badpak

Ik draag graag bikini’s maar kom daar de afgelopen tijd een beetje op terug nu de badpak weer helemaal terug is in het modebeeld. De grote maten badpak is tegenwoordig niet alleen maar saai en praktisch. Net zoals bij de bikini zijn er verschillende printen en design waardoor je heerlijk kan shoppen en kijk. Een goed zittend badpak is zo fijn en kan je dag helemaal maken. Zorgeloos het zwembad in duiken is toch heerlijk wie wilt dat nou niet? Mijn badkleding licht al klaar voor het strand en kijk er echt naar uit om het aan te trekken. Wat zijn jou voorwaardes als het gaat over goede badkleding? Volgende week meer over zomer fashion.