Sim only abonnement vergelijken doe je online

Soms heb je een prima telefoon, maar voldoet je abonnement niet meer aan je wensen en eisen. Het wordt dan tijd om je eens te gaan verdiepen in de verschillende abonnementsvormen die er bestaan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een sim only abonnement. Maar wat is dan het juiste abonnement en wie is de juiste provider voor jou? Door online sim only abonnement vergelijken kom je daar al snel achter. En je hoeft er de deur niet voor uit.

Hoe werkt sim only abonnement vergelijken?

Je klikt op bovenstaande link en eigenlijk spreekt het dan al voor zich. Je kunt aangeven hoeveel belminuten, sms-jes en MB's je per maand wilt, je kiest je contractduur en de opties rollen als vanzelf over je scherm. Twijfel je tussen verschillende providers? Dan kun je deze providers ook meenemen in je sim only abonnement vergelijken. Laat je alle providers staan, dan kan het zomaar zijn dat jouw beste optie bij een provider vandaan komt waar je nog niet eerder aan hebt gedacht. Dat kan je veel geld besparen. Geld dat je weer kunt sparen voor, bijvoorbeeld, de aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon.

Waarom sim only en niet een abonnement met telefoon?

Dat kan verschillende redenen hebben. Wanneer je nog een prima telefoon hebt, dan hoef je niet perse een nieuwe. Je kunt dan best toe met alleen een nieuw abonnement en dus met een sim only. Ook kan het zijn dat jij, door een foutje in het verleden, geen abonnement met telefoon kunt afsluiten, ook als je dat zou willen. Als je namelijk een negatieve BKR notering hebt opgelopen, kunnen providers daar moeilijk over doen. Je moet dan eerst bewijzen dat je goed en op tijd betaalt. Of je BKR registratie laten verwijderen. Dit kan lastig zijn. Ook kan het zomaar zijn dat je door het krediet van een abonnement met telefoon geen leaseauto kunt gaan rijden. Je moet een abonnement met telefoon namelijk zien als een lening. Niet voor je abonnement, maar wel voor je telefoon.

Sim only is net zo gemakkelijk

Je kunt gewoon je oude, vertrouwde telefoonnummer houden als je dat wilt. Je kunt echter ook aangeven dat je liever een nieuw/ander nummer hebt. De simkaart kan je zelf op maat maken voor jouw type telefoon. Een kwestie van het uitdrukken van het kaartje uit zijn "jasje". Het overzetten van de gegevens, telefoonnummers en apps is ook een fluitje van een cent. Wat houdt je nog tegen? Ga er gewoon voor!