Schleich farm world: educatief speelgoed voor kinderen

0
70

Je wilt je kinderen het beste geven, ook op het gebied van spelen en leren. Mijn man en ik vinden het belangrijk dat onze kinderen niet alleen op de computer spelen. Het is goed voor ze om hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen, hun nieuwsgierigheid te prikkelen en hun fantasie te vrije loop te laten. Daarom hebben we onlangs mooi speelgoed aangeschaft van dieren. Dieren spreken kinderen altijd aan. Het schleich farm world speelgoed van onze kinderen ziet er prachtig uit en verbeeldt allerlei dieren op levensechte wijze. Denk aan boerderijdieren zoals varkens en koeien, maar ook katten en paarden. Bovendien kun je hele sets kopen bij schleich, zodat je kinderen een echte boerderij kunnen bouwen, of een manege.

Schleich farm world speelgoed uitkiezen

Hoe zorg je er nu voor dat je kinderen daadwerkelijk spelen met het speelgoed dat je voor ze uitkiest? In ons geval betrekken we de kinderen altijd bij de aankoop van speelgoed. We hebben ze een aantal varianten van schleich farm world speelgoed laten zien. Niet alles, want dan willen ze natuurlijk ook álles hebben. Nee, gewoon een serie van zes of zeven mooie figuurtjes. Daar mochten ze er vijf uit kiezen. Nu ze enthousiast zijn over het speelgoed mogen ze met hun verjaardag een mooi figuurtje uitkiezen of zelf sparen voor een complete set. Mijn dochter vindt vooral de paarden erg interessant. Als ze oud genoeg is, wil ze leren paardrijden. Dat vind ik het mooie aan schleich, dat het kinderen inspireert en aanzet tot het leren van nieuwe dingen. En dat alles los van de computer, telefoon of tablet. Ik kan me overigens voorstellen dat de schleich figuren ook mooi zijn om te verzamelen. Als je van paarden of boerderijdieren houdt kun je een prachtige collectie natuurgetrouwe figuurtjes aanleggen. Mooi voor in een vitrinekastje thuis.

Kies voor kwaliteit

Ben je van plan binnenkort ook nieuw speelgoed aan te schaffen voor je kinderen? Kies dan voor kwaliteit. Schleich farm world speelgoed vind ik kwalitatief heel erg goed. Het gaat lang mee, je kunt het gemakkelijk schoonmaken en het is mooi, gedetailleerd uitgevoerd. Heel anders dan plastic speelgoed uit de doorsnee speelgoedwinkel. Met schleich haal je dus speelgoed in huis dat generaties mee kan. Ik weet zeker dat we het aan vrienden geven als onze kinderen te oud zijn om ermee te spelen. Maar dat zal nog wel even duren!