Leuke cadeaus voor de wintermaanden

  Het nieuwe jaar gaat bijna van start en daarmee bevinden wij ons in de koude wintermaanden. Een Oud & Nieuw met sneeuw zit er niet in, maar toch kunnen de temperaturen al flink teruglopen. Als jij nog een cadeautje zoekt voor iemand die binnenkort jarig is of die altijd zo zijn best doet voor jou, is het leuk om iets echter winters te geven. In deze blog geef ik een aantal tips voor leuke cadeaus voor deze wintermaanden.

  Pantoffels

  Sokken worden erg vaak aan mannen met Kerst of Sinterklaas gegeven en zijn zodoende een beetje standaard geworden. Een paar lekker warme pantoffels is echter niet standaard. Deze houden de jarige lekker warm is de wintermaanden en zullen zeker gewaardeerd worden. Ik kwam er laatst achter dat je tegenwoordig zelfs pantoffels hebt die in de magnetron kunnen zodat je warme sloffen aan kan trekken. Zo heb je net als dat je vroeger met een warme kruik in bed zou liggen een warmtebron tegen je lichaam aan die gedurende een langere tijd warm blijft. Ideale oplossingen voor koukleumen.

  Dekentje

  Een ander cadeau dat koukleumen zeker zullen waarderen is een grote zachte deken voor op de bank. Als je dat tv zit te kijken, of op je laptop zit te Netflix’en zit je lekker warm onder een dekentje. Ook heb je tegenwoordig dekentjes met armen zodat je armen niet koud hoeven te worden als je op je laptop zit te typen.

  Chocolademelk kit

  Tegenwoordig heb je veel verpakkingen waar je zelf chocolademelk mee kan maken. Eerst bestonden er vooral soort vorken of lepels waar een blok chocolade aan vast zat die je vervolgens kon smelten in warme melk. Het afgelopen jaar zie je ook steeds meer ‘hot chocolate bombs’. Dit zijn soort surprise eieren, maar dan gevuld met bijvoorbeeld marshmallows en andere lekkere dingen voor in de chocolademelk. Je warmt melk op, legt vervolgens de bal in de melk en dan gaat deze smelten en komt de mooie binnenkant met de vulling tevoorschijn. Houdt de jarige dus van chocola, maar vind jij het te standaard om een reep speciale chocola of bonbons te geven? Koop dan een hot chocolate bomb, of maar er zelf een. Er staan heel veel recepten en video’s online om zelf hot chocolate bombs te maken. Dan kan je de ballen bijvoorbeeld personaliseren met de naam van de jarige erop. Ik denk dat de jarige zo’n cadeau zeker zal waarderen. Weet je dat diegene koekjes ook erg lekker vind? Maak dan bijvoorbeeld ook een pakket waarmee diegene zelf koekjes kan bakken.