Het goedkoopste leven leiden

Ze zeggen wel is dat goedkoop duurkoop is. Of in andere woorden, als je voor goedkoop gaat doe je er vaak niet lang mee en zal je snel weer wat nieuws nodig hebben. En dit komt dan qua kosten meestal op hetzelfde neer als dat je in 1 keer het dure item had gekocht. Maar dit is ook weer niet altijd zo! Als jij namelijk voor een goedkope verzekering voor jezelf kiest en er ook daadwerkelijk niks met je gebeurt dan heb je de juiste keuze gemaakt! Helaas kan je zulke dingen nooit van te voren zeggen en stel je hebt de goedkoopste verzekering en er gebeurt wel iets met je, dan baal je toch wel echt en moet je alsnog een hoop zelf bij betalen. Maar hoe kan je nou eigenlijk het goedkoopste leven leiden?

Boodschappen

Als je het zelf niet al te breed hebt of gewoon heel graag wil sparen voor later is het letten op je centen erg belangrijk. Ten eerste kan je al wat besparen op je boodschappen. Over het algemeen is er in Nederland wel bekend dat de Albert Heijn 1 van de duurste supermarkten is. Hier staat dan weer tegen over dat de Lidl, Aldi of de Dirk 1 van de goedkoopste supermarkten in Nederland zijn. Per product zal je misschien niet heel veel merken maar als je uiteindelijk naar de boodschappen kosten van je maand kijkt zal je daadwerkelijk verschil zien. Misschien zelfs wel een verschil van €100 á €200!! Dit kan je dan weer mooi op je spaarrekening zetten of uiteindelijk lekker van op vakantie gaan.

Andere besparingen

Heb je enig idee hoeveel geld er naar online shoppen uit gaat per huishouden? Dit verschilt natuurlijk per huishouden maar het is echt heel veel! Door de huidige pandemie geven we steeds meer geld uit aan online winkelen en dit kan je ook voorkomen. Kijk namelijk is naar wat je echt nodig hebt en wat eigenlijk een overbodige aankoop is. Hierop kan je per maand ook al heel wat besparen. Iets anders waar je op kan besparen zijn verzekeringen. Door verzekeringen te vergelijken kan je er achter komen waar je het goedkoopst verzekerd kan worden zonder dat je er uiteindelijk zelf heel veel aan hoeft te betalen. Kijk bijvoorbeeld is naar de Goedkoopste uitvaartverzekering of de goedkoopste zorgverzekering. Allebei verzekeringen die wel erg belangrijk en noodzakelijk zijn maar waar je het liefst zo min mogelijk geld aan uit geeft. Een Uitvaartverzekering vergelijken kan heel gemakkelijk via uitvaartverzekeringwijzer.net.