Drie redenen waarom een ballon zo\’n leuk verjaardagscadeau is

Uitgenodigd zijn voor een verjaardagsfeestje is natuurlijk altijd gezellig, maar het vinden van een geschikt verjaardagscadeau is voor veel mensen een moeilijke klus. Ieder jaar moet je immers weer een nieuw cadeautje vinden. En de vooraf verpakte cadeaupakketten hebben we inmiddels allemaal wel gezien. Je wilt iets bijzonders, en iets unieks. Nog moeilijker word het wanneer je niet bij de verjaardag aanwezig kunt zijn, maar je wel iets leuks wilt sturen. Veel mensen belanden dan bij een bosje bloemen, maar wist je dat er een nóg leukere optie is? Je kunt namelijk ook een vrolijk gekleurde ballon versturen! En zoals Winnie de Poeh ooit al zei: “Niemand kan verdrietig zijn wanneer je een ballon hebt.”

Leuk voor alle leeftijden

Laten we eerlijk zijn: we zijn allemaal nog steeds dol op ballonnen. Met hun vrolijke kleurtjes en aanstekelijke gezelligheid, blijven ze altijd leuk! Je leeftijd speelt hierbij geen rol. Het is niet voor niets dat zoveel mensen nog altijd hun huis vullen met ballonnen wanneer er iemand jarig is. Én een verjaardag ballon is niet zomaar de eerste de beste. Door de vele verschillende kleuren en designs waarin de ballon verkrijgbaar is, kun je altijd een passende ballon vinden voor de jarige. Én zijn of haar leeftijd.

Je kunt hem personaliseren

Zoals we hierboven al hebben aangegeven zijn ballonnen verkrijgbaar in veel verschillende designs en kleuren. Dit betekent dat je altijd de perfecte ballon kunt vinden voor de jarige. Maar wat nou als je iets bijzonders wilt? Iets persoonlijkers dan een traditionele ballon? Geen zorgen! Want ballonnen kun je tegenwoordig ook personaliseren. Met bijvoorbeeld de naam van de jarige, of de leeftijd, kun je van de ballon een écht statement maken. Er zijn tegenwoordig zelfs ballonnen verkrijgbaar waarop je je eigen foto kunt laten afdrukken. Extra leuk voor de bijzondere verjaardagen, denk bijvoorbeeld aan iemand die 50 word.

Het is ook leuke decoratie tijdens je feestje

Oké. Eerlijk is eerlijk. Wanneer je iemand een ballon cadeau doet, weet je zeker dat jouw cadeau perfect binnen het feestgeruis past. De ballon zal niet snel verdwijnen op een tafeltje in de hoek van de kamer. In plaats daarvan is jouw ballon gedurende de hele verjaardag prominent aanwezig. Een ballon is namelijk niet voor niets één van de meest geliefde verjaardagsversieringen. Én doordat deze verjaardag ballonnen speciaal zijn gevuld met helium, kun je er lang van genieten. De helium ballonnen gaan soms wel tot twee weken mee, voordat ze langzaam leeglopen. Wat betekent dat jij je eigenlijk nog twee weken een klein beetje jarig kunt voelen!