Bij blijven met de tijd

Elke dag staan we in communicatie met mensen. Elke dag wordt praten we met elkaar, we plegen een telefoontje, of we zitten op facebook, Instagram, snapchat, Facetime, WhatsApp, LinkedIn en ga zo maar door met alle apps waardoor je in communicatie komt met mensen. Tegenwoordig zijn er duizenden apps die je kan installeren op je telefoon en de hele dag aan je telefoon geplakt zit. De technologie gaat steeds verder vooruit en je moet steeds meer bij tijds blijven.

Wat gaat de tijd snel

Omdat de technologie zo snel is gegaan moest ik ook maar is switchen van telefoon ik had namelijk nog de Iphone 8 dus het werd tijd voor een upgrade. Dus toen heb ik maar gelijk de Iphone 11 pro gehaald. Het kost wel wat maar ik kan er dan ook een tijdje mee door. Een goeie vriendin van mij had hetzelfde in gedachten en had de Iphone 11 gehaald. Zo hadden we beide een nieuwe telefoon om al onze apps op te downloaden en nog steeds in contact te blijven met onze vrienden en familie.

Hoe te beschermen

Natuurlijk moet je wel goed zorgen voor zo een telefoon, wanneer je deze laat vallen dan kan die gelijk kapot zijn. Ligt er natuurlijk aan hoe hard je de telefoon laat vallen. Om te voorkomen dat de telefoon kapot gaat kan je hiervoor natuurlijk een beschermglaasje voor kopen en een hoesje. Ik wilde dan ook een hoesje kopen die leuk was en mijn telefoon goed beschermde. Dus ik ging opzoek naar een Iphone 11 pro hoesje. En mijn goeie vriendin ging opzoek naar een Iphone 11 hoesje. We kwamen dan ook terecht bij shop4hoesjes. Hier zagen we allemaal verschillende hoesjes die leuk waren en ook de telefoon goed beschermen.

Zo veel keus

Je kon voor een extreme hoesje kiezen, voor een book case en een back case. Ligt eraan welke je mooi vindt en natuurlijk hoe lomp je bent met je telefoon. Na die keuze is er nog een keuze in kleur, bedrukking, functionaliteiten, materiaal, prijs en merk. Wanneer je zoveel keuze hebt en zo veel filters moet er gegarandeerd wat tussen zitten. Zelf koos ik voor een simpel hoesje die goed beschermde. Het was een turquoise hoesje omdat dat een van mijn lievelingskleuren is. Mijn goeie vriendin heeft gekozen voor een doorzichtig hoesje omdat de achterkant van haar iphone 11 rood is. Dus het heeft al kleur, het is jammer om die te verhullen achter een fleurig hoesje. Nu hebben we een beschermd en leuke telefoon.