Regn kranen

Regn kranen zijn kranen welke gebaseerd zijn op de Scandinavische stijl. Regn betekent letterlijk ‘regen’ in zowel het Zweeds, Noors als in het Deens. Het merk Regn mag niet door iedereen verkocht worden. Dit is weggelegd voor een specifieke groep verkopers welke aangesloten zijn bij IGM. Hierdoor houdt Regn zijn merk exclusief en is er, als bijkomend voordeel, altijd genoeg voorraad. 

Het merk Regn

Het merk Regn staat voor eenvoud en kalmte. Dit geldt niet alleen voor de producten, maar voor het gehele bedrijf. Een samenwerking tussen monteurs, verkopers en designers maken dat Regn weet wat de klant wilt. Tevens staat duurzaamheid hoog in het vaandel, zo zijn alle kranen waterbesparend. Ook zijn alle producten op een dusdanig simpele manier te installeren dat monteurs nooit voor verrassingen komen te staan. Alle producten van Regn zijn te verkrijgen in zes kleuren. Ook dit is eenvoudig en zo weet je waar je aan toe bent.

Kleuren:

  • Chroom
  • Geborsteld nikkel
  • Geborsteld goud
  • Geborsteld koper
  • Mat zwart
  • Gun metal zwart

Zoals je ziet zijn de kleuren erg trendy en van deze tijd. Ze zijn zelfs, indien gewenst, met elkaar te combineren.

Producten

Toiletrolhouders, handdoekhaakjes en douchesets behoren tot het assortiment. Maar Regn heeft uiteraard ook kranen. Zowel keukenkranen, fonteinkranen als wastafelkranen, kranen voor de douche en het bad. Er is voor ieder wat wils, mits je van eenvoud houdt. De Regn wastafelkraan is bijvoorbeeld verkrijgbaar in zowel op- als inbouwkraan. Je kunt kiezen uit diverse handgrepen en hoe hoog je de kraan wilt hebben. Wist je dat Regn ook bijpassende siffons en pluggen heeft? Zelfs toiletborstelhouders, afvoeren en een badoverloopset behoren tot het assortiment. Zo kun je dus echt de gehele badkamer, toilet en alle andere kranen in huis in dezelfde stijl nemen. De prijzen zijn ongeveer gelijk aan een willekeurig ander designmerk. Daar hoef je het dus ook niet voor te laten. 

Voorbeeld

Stel, je wilt een nieuwe badkamer met toilet, regendouche, bad en wastafel. Je kunt dan alles in dezelfde kleur nemen maar je zou eventueel ook verschillende kleuren met elkaar kunnen combineren. Voor de regendouche zou je bijvoorbeeld voor een inbouwvariant kunnen gaan. Je krijgt dan de regendouche zelf, een handdouche met houder en slang, en een thermostaatkraan met twee knoppen (een voor de temperatuur en een waarmee je kunt kiezen tussen de regen- of handdouche). Je mag daarnaast ook nog kiezen tussen vierkante of ronde rozetten. Je zou er nog een losse glijstang bij kunnen nemen om de handdouche aan op te hangen, in plaats van dat deze aan een gewone houder hangt. Op deze manier kun je dus jouw gehele badkamer, en zelfs jouw hele huis, naar je eigen wens inrichten.