Multipack cartridges, de Epson 603xl

  Als je een cartridge zoekt, dan wil je vaak een zwarte cartridge en een cartridge met kleuren. Je kunt die allemaal los kopen, maar je kunt ook een multipack cartridge kopen, waardoor je alle kleuren in één keer hebt. Zo hoef je niet allemaal losse te kopen, maar ben je direct klaar om in alle kleuren te printen. De Epson 603xl bestaat uit 3 kleuren en zwart. De kleuren zijn magenta, cyaan en geel. Hiermee kun je wel even vooruit en dit zijn ook alle kleuren die je nodig hebt om in kleur te kunnen printen. Ook is er soms een korting op de Epson 603xl, waarmee je één cartridge gratis krijgt. Dat is natuurlijk helemaal top. Wil je Epson inkt kopen? Dan kan dit gemakkelijk online. Je hoeft hier dus niet per se voor naar de winkel.

  Epson inkt kopen

  De cartridges van Epson zijn gegarandeerd goed en zorgen voor de juiste kwaliteit op papier. Je kunt deze cartridges voor veel verschillende printers bestellen in allerlei kleuren. En aangezien je ze gemakkelijk online kunt bestellen, heb je ze vaak de volgende dag al in huis. Als je een printer van Epson hebt, is het sowieso handig om Epson inkt te kopen. Je kunt Epson inkt kopen en daarna op een gemakkelijke manier in je printer plaatsen. Je moet alleen de klep van de printer opendoen, de lege cartridges verwijderen en het plastic van de nieuwe Epson inkt eraf halen. Daarna plaats je de cartridges in de printer en kun je weer beginnen met printen.

  Printer schoonmaken

  Als je een printer hebt, moet je die af en toe ook schoonmaken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je iets uitprint en je merkt dat er strepen op het papier komen tussen de letters door. Dan weet je dat je de printer moet schoonmaken. Dit doet de printer gemakkelijk zelf en moet je vaak een aantal keer herhalen. Je kunt vervolgens weer iets uitprinten om te kijken of de vlekken weg zijn. Herhaal de reiniging tot de vlekken helemaal weg zijn.

  Cartridges op voorraad

  Als je heel veel print is het handig om een aantal cartridges aan te schaffen zodat je nooit zonder inkt zit. Je kunt er gewoon een aantal bestellen en opbergen in een kast. Zo kun je bijvoorbeeld 3x een multipack Epson 603xl bestellen, dan kun je wel even vooruit. Op die manier zit je nooit meer zonder inkt en kun je altijd je belangrijke documenten uitprinten!