Een boxspring maakt je slaapkamer compleet!

De slaapkamer is de plek waar je tot rust komt, waar je elke nacht uitrust, het is belangrijk dat je deze ruimte in het huis netjes inricht. Het moet een fijne en schone plek zijn, waar je je fijn voelt. Een passend bed maakt het geheel compleet. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een los bed met een matras, als pocketvering of een latex matras, of je kiest voor alles in één. In dat geval kun je gaan voor een mooie matras-bedbodem combi, oftewel een boxspring. Deze kun je helemaal naar wens samenstellen. Kies een geschikt hoofdbord, boxen, matras en matrastopper en je bent meteen klaar. De box kun je bestellen in diverse hoogtes. De boxspring is enorm populair. Waarom slaapt dit type slaapsysteem zo comfortabel? Er liggen twee matrassen boven op elkaar, en daar bovenop nog eens een topmatras. Dat ligt dus superlekker zacht. En in de box zitten veren voor extra slaapcomfort. Creëer dus jouw boxspring, helemaal naar eigen invulling. Een dure boxspring is niet altijd het beste; soms voldoet een goedkope boxspring prima aan je wensen.

Waar koop je een boxspring?

Een boxspring kopen kun je bij diverse beddenspeciaalzaken bij jou in de buurt. Je kunt dan tevens vaak 100 nachten proefslapen, hetgeen natuurlijk wel prettig is. Misschien is het wel helemaal niets voor jou, daar kom je dan tijdens het proefslapen achter. Je kunt hulp vragen aan de verkopers in een beddenzaak met het samenstellen van jouw ideale boxspring, die volledig op jouw lijf is afgestemd. Ook online kun je natuurlijk heel veel boxsprings vinden. Er zijn diverse opties voor het matras zoals pocketveren, koudschuim en latex. Ook voor de topper kun je kiezen uit diverse materialen. Dit hangt af van persoonlijke voorkeur.

Wat betaal je voor een boxspring?

Boxsprings zijn er in diverse gerenommeerde merken maar je kunt ook kiezen voor een goedkope boxspring. Het hangt dus af van jouw budget en wensen voor welke soort je gaat. Een low-budget tweepersoonsboxspring kun je al kopen voor rond de vijfhonderd euro. Er zijn natuurlijk ook hele luxe boxsprings, in de prijscategorie tot wel tienduizend euro! Je kunt ook eens kijken bij de boxspringtest van de Consumentenbond, om te zien hoe diverse soorten boxsprings uit de bus komen. Er zijn diverse typen matrassen maar een dure is niet altijd het beste; er zijn matrassen van meer dan duizend euro die toch niet zo goed blijken te zijn, en goedkopere varianten die juist heerlijk liggen. Lees dus de testresultaten en ook reviews online zodat je een keuze kunt maken hoeveel je aan de boxspring uit wil geven. Een mooie boxspring waar je tevreden mee bent, maakt jouw slaapkamer helemaal compleet!