5x de voordelen van een pakketpunt worden 

Bent u al bekend met De Buren? Met al meer dan 250 afhaalpunten door heel Nederland zou het goed kunnen dat u ze al eens bent tegengekomen. Benieuwd wat een pakketpunt worden voor uw bedrijf zou betekenen? Allereerst zouden consumenten bij u gemakkelijk pakketten kunnen ophalen en inleveren. Ook kunnen pakketjes gemakkelijk in de lockers bewaard worden, voor als de consument nog niet in de gelegenheid is om het pakketje op te halen. 

 

Wellicht vraagt u zich af welke voordelen er nog meer verbonden zijn aan een pakketpunt worden bij De Buren? In dit blog laten wij u 5x voordelen zien van een pakketpunt worden. 

#1 Alles onder één platform

De lockers van De Buren kunnen voor alle soorten pakketjes gebruikt worden. Het maakt niet uit door welke pakketdienst of welk koeriersbedrijf het pakket bezorgd wordt, ze kunnen allemaal ingeleverd of verzonden worden via een locker van De Buren. Op deze manier verleent u een stukje service aan uw klanten, doordat ze alle pakketjes bij één centraal punt kunnen inleveren in plaats van ver te moeten reizen voor een bepaald servicepunt. 

#2 Kostenbesparend 

Doordat alle pakketten op één centrale plek verzameld worden werkt dit niet alleen erg handig voor alle consumenten, maar is dit ook nog eens kostenbesparend. Doordat alle pakketten op 1 punt verzameld worden hoeven de pakketten ook maar vanaf één punt opgehaald te worden. Een centraal pakketpunt scheelt dus enorm in de transportkosten. 

#3 Tijdbesparend

Doordat de transportstromen geoptimaliseerd zijn  werkt dit efficiënt en tijdsbesparend. Bovendien is het gebruik maken van lockers ook tijdbesparend voor uw medewerkers. Waar voorheen wellicht altijd iemand aanwezig moest zijn om pakketjes aan te nemen of af te geven, hoeft dit nu niet meer. De lockers werken vrijwel zelfstandig en klanten kunnen zelf hun pakketje inleveren of afhalen. 

#4 Een duurzaam process

Een belangrijk voordeel van pakketpunt worden bij De Buren, is dat u bijdraagt aan een duurzaam process. Normaal rijden pakketbezorgers de hele wijk door, laten ze de motor lopen terwijl ze een pakketje afleveren en gaan ze weer verder. Met behulp van de lockers van De Buren worden alle pakketjes op één centraal punt verzameld. Hierdoor hoeft de pakketbezorger maar één stop te maken, om alle pakketten af te geven of te verzamelen. Hierdoor wordt de CO2 uitstoot verminderd en draagt het bij aan een duurzamere wereld.

#5 De beste service voor uw klanten

Vaak ontstaat er ontevredenheid bij klanten als ze hun pakket te laat geleverd krijgen, of bijvoorbeeld niet thuis zijn als het pakket wordt geleverd. De kluizenwand van De Buren biedt de oplossing voor dit probleem. Doordat pakketjes voor een bepaalde tijd in de kluis bewaard worden, kunnen klanten zelf bepalen wanneer ze hun pakket komen ophalen. Bovendien zitten klanten niet meer vast aan bepaalde openingstijden, doordat de kluis vrijwel altijd toegankelijk is. 

Zoals u leest zitten er flink wat voordelen verbonden aan een pakketpunt worden bij De Buren. Klanten hebben de vrijheid om wanneer dan ook hun pakket in te leveren of op te halen, waardoor het voor uw bedrijf tijd- en kostenbesparend werkt.