Home Zakelijk Een presentje voor iedere medewerker

Een presentje voor iedere medewerker

December is de maand om te geven. Tijdens de koude winterdagen gaat er niks boven het warme gevoel van cadeautjes, aardig zijn voor elkaar en vooral samen zijn met elkaar. Iedereen vindt het namelijk leuk om wat te krijgen en daarnaast geeft het een goed gevoel om iemand blij te maken door wat te geven. Als ondernemer is het goed om jouw collega’s een presentje te geven. Dit is goed voor de cohesie op het werk maar ook een bedankje voor de soms wat drukke feestdagen. 

Een makkelijke oplossing

Het geven van presentjes is natuurlijk hartstikke leuk. Alleen kan het soms behoorlijk wat tijd in beslag nemen om voor iedereen een passend cadeau te vinden. Je wil natuurlijk geen scheve gezichten krijgen tijdens het uitreiken van een presentje. Op werk zijn wij de laatste week van het jaar altijd vrij dus vieren we Kerst niet op kantoor maar houden we een jaarlijkse nieuwjaarsborrel. 

Daarom vieren we wel 5 december gezellig met elkaar. Afgelopen jaar hebben we iedere medewerker een Sinterklaaspakket cadeau gegeven. In het Sinterklaaspakket zitten verschillende lekkernijen. De dozen zijn in verschillende formaten beschikbaar waardoor je makkelijk kunt kiezen aan de hand van het te besteden budget. Dat kwam voor ons goed uit want zo is het makkelijker om iets uit te kiezen en heeft iedereen een gelijkwaardig present. 

Het pakket is goed gevuld. Er zit onder andere marsepein in, schuimpjes en natuurlijk pepernoten. Daarnaast kregen we een zak strooigoed sinterklaas erbij. Zo konden we thuis ook genieten van de lekkernijen. 

Leuk verpakt 

Wat ook één van de grote voordelen is van deze Sinterklaaspakketten is dat ze al verpakt zijn in een mooie bijpassende doos. Hierdoor hoeft er niet extra nagedacht te worden over de verpakking. Dit scheelt een heleboel inpakwerk. 

Als kers op de taart hebben we er voor gekozen om een gedicht bij het de pakketten te doen. Deze gedichten werden gedrukt op speciaal Sinterklaas briefpapier met ons eigen bedrijfslogo er op. Dit maakte het toch wel een stuk persoonlijker en een blijk van extra waardering. 

De pakketten werden zelfs met de decemberdrukte op tijd bij ons op kantoor geleverd. Ideaal want dat scheelt ons een heleboel gesjouw en gedoe. We hadden ook de mogelijkheid om de pakketten op te halen maar met het aantal werknemers bij ons op kantoor is dat niet echt haalbaar. Wat dat betreft kan ik het iedere ondernemer aanraden om een leuk Sinterklaas pakket te bestellen. 

Meest recente artikelen

3 tips hoe je een presentatie voorbereidt

Moet jij binnenkort een presentatie houden? Voor je werk, je vrienden of voor je opleiding? Veel mensen schieten in de stress door alleen al...

Soms worden dromen werkelijkheid

Toen ik een jaar of vijf was, formuleerde ik voor het eerst een toekomstdroom. Ik wilde graag profvoetballer worden. Iedere avond trapte ik urenlang...

Het juiste deursysteem kiezen

Afgelopen half jaar is er volop geklust in het land en er zijn velen die nog volledig in klusmodus staan. Wat is er prettiger...

3 tips bij het kiezen van en nieuwe auto

Het kiezen van een nieuwe auto kan een behoorlijke opgave zijn. Ga je voor hetzelfde merk en model als dat wat je had of...