Versvrdepers

Hi hallo daar, welkom op Vers van de Pers! Ik ben Vincent en zal jou via dit blog op de hoogte houden van ja, mijn leven! Ik ben niet zo’n blogger zoals je ze veelal tegenkomt tegenwoordig, nee nee. Mijn blogs zijn voornamelijk praktisch toepasbaar. Daar hecht ik veel waarde aan tijdens het schrijven. Mocht het nou zo zijn dat je vragen hebt of een onderwerp graag behandeld wilt hebben in één van mijn blogs, aarzel dan niet om mij een berichtje te sturen via de contactpagina!

Reizen

Een heerlijke get-away tijdens een stedentrip Rome!

De stad Rome Rome, de hoofdstad en grootste stad van Italië, is een stad die iedereen in hun leven wel eens moet zien. De stad...

Summer fashion

We hebben er even op moeten wachten maar het weer wordt steeds zonniger. Dus kunnen we weer heerlijk genieten van de zon bij het...

Over Vincent

Hallo daar, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Vincent en ik heet je van harte welkom op Vers van de Pers. Via dit blog hou ik jullie zo veel als mogelijk op de hoogte van dingen die gebeuren in de wereld. Mijn verhalen zijn altijd actueel, vandaar de naam ‘Vers van de Pers’. Ik zal dingen met jullie behandelen die gaan over mode, woontrends maar ook zal ik jullie af en toe inlichten over interessante weetjes op het gebied van techniek, vervoer en reizen. Je kunt mijn tips en verhalen toepassen in jouw privéleven, maar schroom niet om ze ook te gebruiken in jouw werkleven. Hoe dan ook, ik wens je veel plezier met lezen!

Zakelijk

5 tips voor thuiswerken

Al ruim een maand is het thuiswerken voor sommige mensen gewoon geworden. Thuiswerken brengt vele voordelen met zich mee. Zo kun je ongestoord lekker...

Lees ook

Een korte introductie

Wat natuurlijk wel hoort bij een eigen blog hebben, is een introductie over mijzelf. Je kunt meer informatie over mij vinden op de pagina die over mij gaat, maar voor nu zal ik even kort toelichten wie ik ben en wat ik doe.

In een notendop komt het neer op het volgende: ik heb een grote passie voor het volgen van trends en het zoeken naar nieuwe ontwikkelingen. Ik ben momenteel 45 jaar en heb een vrouw met 2 kinderen. Sinds een paar jaar hebben we een Drentsche patrijshond. Dit was de droom van mijn oudste zoon, en na een periode van onophoudelijk zeuren, vragen en doordrammen is mijn vrouw dan eindelijk gebroken. Naast Bob (de hond) hebben we 4 kippen en een paar duiven. In mijn vrije tijd probeer ik de duiven wat manieren bij te leren, alleen dit mag nog niet baten.

Vorig jaar was mijn dertig jarige jubileum bij de krant. Dat klopt, ik werk al 30 jaar bij dezelfde werkgever. Dat was voor mij ook een hele pil om te slikken, waar blijft de tijd snap je? Maar goed, door mijn werk bij de krant heb ik een passie voor trend watching gekregen. Ik haal veel inspiratie uit mijn werk, maar daarbuiten ben ik ook continue bezig met het op de voet volgen van nieuwe ontwikkelingen.

Technologie

Neem nou de geboorte van de computer bijvoorbeeld. Ik stond aan de wieg van wat wij vandaag de dag kennen als het internet. Vanaf het moment dat de typmachine niet meer nodig bleek te zijn omdat er een nieuwe ‘wondermachine’ op de markt was gekomen, ben ik niet meer weg te slaan geweest van technologische ontwikkelingen. Je zou kunnen zeggen dat het volgen van trends altijd al in mij heeft gezeten, maar dit is nog steeds een onderwerp waar mijn grootste interesse ligt.

Automatisering, zelf rijdende auto’s, noem maar op. Ik sta altijd en overal vooraan. Omdat ik voor de krant altijd aan het zoeken ben naar nieuwe verhalen en interessante gebeurtenissen ontgaat mij niets. Dit zal je terugvinden in de blogs die ik op dit domein plaats!

Wonen

Behalve de trends op het gebied van technologie en mode volgen, hou ik ook een scherp oog op de ontwikkelingen in de woonbranche. Mijn vrouw vind het leuk om regelmatig een nieuw interieur aan te meten. Omdat ze zichzelf niet vertrouwt met het harde werken (het leggen van vloeren, planken boren, plumeren etc.) is dit aan mij overgedragen.

Gelukkig ben ik ook hier op de hoogte van de laatste trends, zo kom ik geregeld toch met iets thuis wat bij mijn vrouw in de smaak valt. Begrijp me niet verkeerd, ik doe het graag. Omdat ik het zo geregeld doe, ben ik er zelf aardig goed in geworden! Daarom schrijf ik op dit blog ook verschillende berichten over het bijhouden van je tuin, het leggen van vloeren of verbouwen van je voorgevel.

Living

Mode